Us donem la benvinguda a multiAnau

Les persones que formem multiAnau treballem per adaptar-nos sempre a les necessitats dels nostres clients, siguin públics o privats.

Neteja

La professionalitat de les persones que formen part de l’empresa i la nostra experiència ens permeten oferir-te un servei absolutament personalitzat, sostenible i competitiu.

Hostaleria

Hotels, cases rurals, restaurants, càmpings o qualsevol altra empresa dedicada a l’hostaleria pot comptar amb els nostres serveis especialitzats per a aquest sector.

Jardineria

Els millors recursos per cuidar i mantenir qualsevol espai natural, sigui públic o privat. Ens agrada compartir amb tu la cura sostenible del nostre planeta.

Manteniment

Siguin grans o petites, les teves instal·lacions necessiten una cura i vigilància permanent. Tenim solucions específiques per a aquest tipus d’activitats.

El nostre compromís

Durant més de 20 anys, hem crescut, evolucionat i innovat, però la nostra essència roman inalterable: qualitat, confiança i flexibilitat.

Últimes notícies

  • Per ser dones, si fem el mateix treball que qualsevol company, hem de tenir el mateix salari.Per ser dones tenim la capa...

  • MUJERES OCULTAS “Aquest dia va dedicat a les nostres mares i a tota una generació de dones anònimes i ocultes que van né...

  • MILEVA MARIC – MATEMATICA SÈRBIA “Primera esposa d’Albert Einstein, es va graduar amb màxima qualificació en Físic...

Alguns dels nostres clients

Necessites un pressupost?

Deixa’ns un missatge o envia’ns un correu a info@multianau.com